Type the keyword or SKU

Close
Wishlist
0

Amaasve Allmänna Villkor

Dessa villkor gäller dig som konsument för din användning samt köp hos oss, Amaasve Aktiebolag, org.nr 559193-4129 , Östergatan 12, 211 25, Malmö. Villkoren utgör ett avtal mellan dig och Amaasve ,  ”vi” .   Genom att göra köp i vår hemsida förbinder du dig till följande villkor. Därför ber vi dig läsa villkoren noggrant innan du använder dig av sidan. 

Personlig information  

När du har köpt från vår hemsida sparar vi vissa av dina uppgifter för att kunna genomföra ditt köp. Du har rätt till den data som finns sparat hos oss eller få de raderat. 

Bekräftelse

När du har handlat på vår hemsida tar vi emot en beställning av dig som konsument där vi sedan skickar ut elektronisk bekräftelse till angivet mejl vid köpet. Därför är det viktigt att skriva in giltig mej adress. Denna elektroniska bekräftelse rekommenderar vi dig att du sparar för eventuell kontakt med vår kundtjänst vid behov. 

Har du inte fått ett bekräftelse? Var vänligen kontakta oss

info@amaasve.se

Betalningar, Avgifter

På vår hemsida kan du betala på ett säkert sätt med bland annat Visa, Amex eller MasterCard vilket hanteras av vår betalningspartner Klarna. Kortuppgifterna skickas vid köp direkt till banken och kan ej läsas av någon eller hämtas ut från någon annan bank än din. Extra avgifter tas inte för kortbetalningar. Genom att genomföra ett köp på vår Hemsida godkänner du att du har fyllt 18 år. 

Vid angivet fel personuppgifter samt betalningsanmärkningar förbehåller vi rätten att vid enskilda fall neka beställning. Vi ansvarar ej för valutakostnader som du betalar i ditt lands valuta.

Via vår betalningspartner Klarna har du möjlighet till att få produkten först och betala sen. Vid delbetalning görs det en kreditupplysning av vår samarbetspartner för mer info om kreditvärdighet. Det kan därför förekomma att du blir nekad för delbetalning om du ej är kreditvärdig. 

PRISER

Alla priser som visas på hemsidan innehåller moms. Vid försäljning av begagnad elektronik tillämpas marginalbeskattning.

 Vid beställning till ett land utanför EU kan avgifter tillkomma. Observera att du som konsument är ansvarig för avgifterna då vi ej har kontroll över dessa. 

Rabattkoder kan endast användas en åt gången och kan ej kombineras tillsammans med andra rabattkoder eller eventuella kampanjer. 

LEVERANS & AVBESTÄLNINGAR

Golden Scandinavia levererar produkter över hela världen och leveranstiden beror på de alternativ du väljer samt vilket land du vill få produkten levererad till. Vi ansvarar ej för valutakostnader som du betalar i ditt lands valuta.

Upplever du försenad leverans och väljer att inte ha produkten längre måste du göra en avbeställning. Kontakta vår kundtjänst för att göra en avbeställning. Du har 14 dagar på dig att lämna tillbaka varan sen den dagen du mottagit produkten. 

Har produkten redan skickats måste du först ta emot produkten och sedan returnera tillbaka till oss.  Detta är dock under förutsättning att produkten är i oförbruten förpackning och är i samma skick som när du mottagit varan. 

Om en produkt inte säljs har Amaasve rätten att avbryta köpet med återbetalning. 

Har din produkt fått skada under leveransen kontakta oss snarast för åtgärd. 

ANSVAR 

Amaasve reserverar sig för skrivfel samt slutförsäljning på  hemsidan, ex, Tekniska problem så som felaktiga priser,  rabattkoder eller lagerinformation. Om beställningen har gjorts där priset är fel avbryter vi beställningen och kontaktar dig. 

All innehåll som finns på hemsidan ägs av Amaasve. Innehåll som finns kan inte kopieras utan skriftlig godkännande av oss. 

Du som kund har ett ansvar att undersöka produkten så fort du får den levererat. Finner du fel med den kontakta oss så fort som möjligt för åtgärd.

Äganderätt

Alla produkter via vår hemsida förblir Amaasve egendom tills full betalning är erlagd. Vid misstanke om bedrägeri försök förbehåller vi oss rätten till att avbryta köp och polisanmäla ärendet. 

RETUR

Du har rätt att returnera produkten mot återbetalning inom 14 dagar efter du mottagit varan. 

Du har rätt till retur endast om produkten är i de skick som den mottogs.  Du som kund bär ansvar att kontrollera varan så fort du mottagit den. Kontakta oss för att påbörja en retur. Om varan skadats har du ej rätt till att utnyttja din ångerrätt. 

Close

Compare products

Show All
Product
Price
Add to cart
Description
Availability